Login

Hydrotheek

Record nummer 2231486
Titel artikel Spraakwater: de werkgroep innovatieversnelling onder het vergrootglas
Auteur(s) Lulofs, K.
Tijdschrifttitel Water governance
Deel(Jaar)Nummer (2014)3
Paginering 62 - 63
Online full text
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting In dit nummer van TWG maakt Marianne Kalkman de balans op van de Werkgroep Innovatieversnelling. In 2007 is deze vanuit het netwerk Deltatechnologie opgestart. Het resultaat van de Werkgroep is een schat aan ervaringen en suggesties. Deze zijn op de site www.snellerinnoveren.nl online toegankelijk gemaakt. In de redactieraad kwam bij de bespreking van de bijdrage de vraag naar voren of de benadering nog beter tot zijn recht zou komen als er ook een (beperkte) top-down benadering aan wordt gekoppeld. Om dit te verkennen en aan het werk van de Werkgroep Innovatieversnelling recht te doen, starten we bij de Werkgroep om vervolgens suggesties te doen. Het pleidooi betreft het ondersteunen van de gebruikers zodat die zich kunnen bezinnen op (1) de functies van de website, (2) het karakter van het ‘eigen’ innovatieproces en (3) de strategie van waaruit op de op de site gezocht wordt naar hetgeen relevant en informatief is.
Betrokken instanties Universiteit Twente
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.