Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2231535
Titel Kwelprobleem bestaande HDD-boring USHN van 1997
toon extra info.
M. vd Berg, R.H. Dolfsma
Auteur(s) Berg, M. vd ; Dolfsma, R.H.
Uitgever [S.l.] : [Arcadis]
Jaar van uitgave 2001
Pagina's 9 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het gaat om een locatie aan de Westdijk van de polder Beemster langs de provinciale weg N244 nabij De Rijp (Noord-Holland). De boring gaat onder de ringvaart van de Beemster en aan weerszijden een boezemwaterkering door. Een gestuurde boring onder de Beemster-ringvaart veroorzaakt kwel. De kwel heeft plaatsgevonden aan weerszijden van de ringvaart. Vermoedelijk door een te ondiepe aanleg van de gestuurde boring in combinatie met een baggersleuf voor een gasleiding. En het niet aanbrengen van kwelvoorzieningen. Het kwelwater is onderzocht en de samenstelling is gelijk aan de waterkwaliteit van de ringvaart. Er zijn geen BZV en CZS's gevonden, dus geen afvalwater uit een eventueel lekke leiding.
Betrokken instanties ARCADIS NV
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.