Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2232179
Titel Voetje voor voetje : op weg naar een klimaatbestendig Nederland : resultaten van het onderzoek door Klimaatverbond Nederland
Uitgever Arnhem : Klimaatverbond Nederland
Jaar van uitgave [2015]
Pagina's 15 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting “Droge voeten houden” is de metafoor voor het grote klimaatadaptatieprogramma in Nederland – het Deltaprogramma dat in 2014 werd ingezet. Met een jaarlijkse investering van ongeveer een miljard euro hoopt Nederland zo de dreiging van de zeespiegelstijging en de gevolgen van extreme waterafvoer van de rivieren te lijf te gaan. Tientallen gemeenten, in samenwerking met de waterschappen en ondersteund door verschillende provincies, geven lokaal uitvoering aan delen van het plan. Maar er zijn ook andere klimaatrisico’s dan alleen overstromingen. Zijn die in beeld? En wat doen de gemeenten die geen ‘koploper’ zijn aan klimaatadaptatie? En hoe kan Klimaatverbond Nederland (KVN) juist deze ‘pelotongemeenten’ ondersteunen bij de ontwikkeling van klimaatadaptatieplannen? Met deze vragen heeft KVN in het voorjaar van 2015 een groot onderzoek uitgevoerd. De resultaten zijn open source. Voor KVN is dit een nulmeting en drijfveer om activiteiten te ontwikkelen die bijdragen aan een klimaatbestendig Nederland.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.