Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2232331
Titel Onderzoek naar de opleghoek van pijpleidingen
Uitgever Rotterdam [etc.] : D.W.L. [etc]
Jaar van uitgave [1987]
Pagina's [187] p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Hoewel door uiteenlopende oorzaken het aantal proeven is uitgebreid van twee naar zes, is voor de uitwerking van de resultaten uitgegaan van twee proeven, die voldaan hebben aan de opgegeven randvoorwaarden en uitgangspunten (zie hoofdstuk 3.2 en 3.3). De uitgewerkte meetresultaten zijn vergeleken met resultaten van parameterstudies, waarvoor algemeen aanvaarde rekenmethodieken zijn toegepast. De berekeningen zijn uitgevoerd met het computerprogramma GERING/1, dat voorde spanningsberekening dezelfde methodiek volgt als het programma BELIPO. Het enige verschil met BELIPO is , dat de vorm van de belastingen kan worden opgegeven. Er is gerekend zowel met gelijkmatig verdeelde belastingen als met sinusvormige belastingverdelingen. De resultaten van de berekeningen met gelijkmatige belastingverdelingen zijn vergelijkbaar met resultaten, die gevonden kunnen worden met de formules van Spangier.
Betrokken instanties Rijkswaterstaat RWS
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.