Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2232695
Titel Politieke dimensies van transities: discussie over differentiatie van de rioolheffing als beleidsinstrument voor de klimaatbestendige stad
toon extra info.
Lieke Brackel
Auteur(s) Brackel, L.
Uitgever Amsterdam : Universiteit van Amsterdam
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 102 p
Annotatie(s) BSc scriptie Universiteit van Amsterdam
Online full text
Publicatie type Studentenverslag
Taal Nederlands
Toelichting Het streven naar klimaatbestendige steden en de verduurzaming van de financiering van het stedelijk waterbeheer heeft de discussie over differentiatie van de rioolheffing als beleidsinstrument doen oplaaien. Een dergelijke beleidsinnovatie vraagt om fundamentele veranderingen in meerdere lagen van de samenleving. In navolging van het governance perspective op transities, is beargumenteerd dat 'politiek' in de brede zin van het woord hier onvermijdelijk onderdeel van uitmaakt en dat aandacht voor de rol van macht in transities belangrijk is. De hoofdvraag was: 'Wat zijn de politieke dimensies van de discussie over differentiatie van de rioolheffing als mogelijk beleidsinstrument in de transitie naar de klimaatbestendige stad?'
Betrokken instanties Universiteit van Amsterdam
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.