Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2233680
Titel Masterplan kust en erfgoed : kiezen voor karakter: cultuurhistorie en erfgoed van de kust
Uitgever Amsterdam : Strootman
Jaar van uitgave 2014
Pagina's 1 online resource (PDF, 161 pages) illustrations
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het Masterplan Kust en Erfgoed is in twee delen opgebouwd, in het eerste deel (A) worden de cultuurhistorie en opgaven voor de kust op hoofdlijnen beschreven. Het tweede deel (B) geeft handvatten vanuit de cultuurhistorie voor plannen en beleid. Over de cultuurhistorie van de kust is al veel geschreven, en is al veel in kaart gebracht. Er bestond echter nog geen landsdekkend overzicht van de cultuurhistorie van de kust. Dat overzicht is nu gemaakt en opgenomen in hoofdstuk 2. Om een beeld te krijgen van de majeure ruimtelijke ontwikkelingen die de komende decennia gaan spelen rond de kust, zijn in hoofdstuk 3 de belangrijkste veiligheidsopgaven en de belangrijkste ruimtelijk-economische opgaven in beeld gebracht. Hoofdstuk 4 bevat de langetermijnvisie op de cultuurhistorie van de kust, in het licht van de ontwikkelingen die daar gaan spelen. Daaruit zijn per deelgebied samenhangende opgaven gedestilleerd, die uitmonden in een uitvoeringsagenda.
Betrokken instanties Rijkswaterstaat RWS
Provincie Fryslan
Provincie Noord-Holland
Provincie Zuid-Holland
Provincie Zeeland
Provincie Groningen
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.