Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2233714
Titel Invloed van leidingen op stabiliteit van secundaire waterkeringen : eindrapport
Uitgever Delft : Grondmechanica Delft
Jaar van uitgave 1997
Pagina's [27] p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In opdracht van Waterbedrijf Europoort heeft Grondmechanica Delft enkele aanvullende berekeningen uitgevoerd betreffende de invloed van leidingen op de stabiliteit van secundaire waterkeringen. Het betreft met name de stabiliteit van de waterkering bij een zodanig lekkende waterleiding, dat door erosie een ontgronding ontstaat. Voor een geschematiseerde waterkering zijn stabiliteitsberekeningen voor situaties met en zonder ontgronding uitgevoerd. Hierbij zijn zowel laag water (polderpeil) als hoog water aan één zijde beschouwd. De aanvullende berekeningen zijn uitgevoerd met gemiddelde waarden voor de geotechnische parameters Tevens is de invloed van de zetting van de waterkering in de onderliggende veenlaag meegenomen in de berekeningen. Ook is de ligging van de freatische lijn in de secundaire waterkering bij hoog water beschouwd.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.