Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2234664
Titel Deelprogrammaplan vitale kust : integrale verbetering van estuariene overgangen langs de Eems-Dollard
Uitgever Groningen : Provincie Groningen [etc.]
Jaar van uitgave [ca. 2017]
Pagina's 43 p
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het deelprogramma Vitale Kust Eems-Dollard is onderdeel van het meerjarig adaptief programma Eems-Dollard. Het is een van de drie sporen voor de ecologische verbetering van dit estuarium. Het doel van Vitale Kust is de kustzone vitaler te maken door leefgebieden op de overgangen van zoet naar zout en van land naar water toe te voegen of te herstellen. In deze gebieden kan ook slib bezinken, wat een (beperkte) bijdrage levert aan het verminderen van de hoeveelheid slib in het water van de Eems- Dollard. De inzet is projecten zoveel mogelijk te combineren met andere functies en projecten langs de kust. De eerste tranche projecten gaat in de periode 2016-2020 van start, deels gekoppeld aan kustverdedigingsprojecten. Een aantal projecten dient ook als pilot voor het Innovatieprogramma Nuttig Toepassen Slib (spoor 2 van het meerjarig adaptief programma Eems-Dollard).
Betrokken instanties Provincie Groningen
Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.