Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2234949
Titel Pilot studie akoestische telemetrie nabij sluiscomplex IJmuiden
toon extra info.
auteurs: A.B. Griffioen, O.A. van Keeken en H.V. Winter
Auteur(s) Griffioen, A.B. ; Keeken, O.A. van ; Winter, H.V.
Uitgever IJmuiden : Wageningen Marine Research
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 1 online resource (PDF, 44 pages) illustrations
Titel van reeks Wageningen Marine Research rapport (C060/17)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het Noordzeekanaal is een belangrijke migratieroute voor vis en staat in verbinding met een groot achterland. De regionale waterbeheerders en andere partners rondom het Noordzeekanaal zetten zich in voor een goede bereikbaarheid van de regio voor trekvis. Hierbij wordt samengewerkt binnen het project Ecologische Verbindingszone Noordzeekanaal en Ommelanden. Het doel van deze studie is het testen van de bruikbaarheid van akoestische telemetrie op het Noordzeekanaal en aanbevelingen te geven voor factoren die een optimale opzet van een detectienetwerk garanderen ter voorbereiding op een grootschalig schieraal uittrek onderzoek in het najaar van 2017. De uitgevoerde studie betreft onderzoek naar de reikwijdte van de signalen en de verstoring door omgevingsfactoren op het signaal.
Betrokken instanties WUR
Rijkswaterstaat RWS
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.