Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2235717
Titel Natuurbod regio Hart van Brabant : te land, ter beek & in de lucht
toon extra info.
Nico de Bruin
Auteur(s) Bruin, N. de
Uitgever [S.l.] : Orbis
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 48 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het bod van de regio is opgenomen in hoofdstuk 2 van dit bidboek. In hoofdstuk 3 is uitgewerkt wat gevraagd wordt van de provincie en het GOB om het bod te realiseren. In hoofdstuk 4 is toegelicht op welke manier de regio aan de slag gaat met de uitvoering van het bod. Ten behoeve van de uitwerking van het natuurbod is een inventarisatie gemaakt van de gebiedsopgaves en de totale restopgave van nieuwe natuur, evz’s, faunapassages, beekherstel en vispassages in de regio. Resultaten uit deze inventarisatie zijn – letterlijk – op kaart gezet. Deze kaarten zijn opgenomen in de bijlagen van dit bidboek.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.