Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2236380
Titel .... dat men het goed van den ongeboornen niet mag verkoopen : gemene gronden in de Meierij van Den Bosch tussen hertog en hertgang 1000-2000
toon extra info.
Henricus Louis Maria Vera
Auteur(s) Vera, Henricus Louis Maria (dissertant)
Uitgever Oisterwijk : BOXPress
Jaar van uitgave 2011
Pagina's 1 online resource (PDF, 474 pages) illustrations
Annotatie(s) Ph.D. thesis Radboud University, 2011  toon alle annotatie(s)
Includes bibliographical references. - With summary in English
ISBN 9789088912535; 908891253X
Online full text
Publicatie type Proefschrift
Taal Nederlands
Toelichting Onderwerp van deze studie vormen de woeste gronden (gemeyntes) in de Meierij van den Bosch. De Meierij was één van de onderscheiden bestuurlijke gebieden van het hertogdom Brabant en haar opvolgers tot aan het begin van de 19de eeuw. Het was gesitueerd in het oosten van de huidige Nederlandse provincie Noord-Brabant en strekte zich uit over circa 2700 km2 in een vlak van circa 60 bij 70 kilometer. Uitgangspunt bij deze studie is, dat er onderlinge relaties bestaan tussen de ontwikkeling van rechten op de woeste gronden, de veranderingen in landschap en landbouw en de groei van de daarbij betrokken instituties. Deze relaties worden gebruikt als hefboom om tot een beter begrip van de materie te komen.
Betrokken instanties Radboud Universiteit
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.