Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2236495
Titel HydroMonitor : open data exchange format (toelichting en definitie)
toon extra info.
J.R. von Asmuth, E. Vonk
Auteur(s) Asmuth, J.R. von ; Vonk, E.
Uitgever Nieuwegein : KWR
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 14 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting KWR investeert en voert verbeteringen door in haar programma’s Menyanthes en HyCA voor respectievelijk waterkwantiteit en waterkwaliteit, als onderdeel van de migratie van beide naar een nieuw, geïntegreerd programma voor hydrologische gegevens, onder de naam HydroMonitor. De huidige functionaliteit van Menyanthes en HyCA zal daarin terugkomen als modules HydroTimes, HydroData en HydroChemistry. De afgelopen periode is veel aandacht besteed aan het toevoegen en verbeteren van de functionaliteit die betrekking heeft op ‘data’ in brede zin. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om data beheer en datakwaliteitscontrole (QC), maar ook om het stroomlijnen van data-inwinning in het veld, en het verbeteren en vereenvoudigen van data-uitwisseling. Voor het verbeteren en vereenvoudigen van de data-uitwisseling is de import- en exportfunctionaliteit van Menyanthes geheel opnieuw ontworpen en vervangen. Als onderdeel daarvan is een nieuw, HydroMonitor data-uitwisselformat in het leven geroepen met daaraan gekoppeld een nieuw, onderliggend datam odel. Naast KWR heeft ook Waternet bijgedragen aan de totstandkoming van dit format.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.