Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2236522
Titel Handreiking ruimtelijke kwaliteit, eindconcept november 2017
toon extra info.
Marije Schaafsma-Tilstra ... [et al.]
Auteur(s) Schaafsma-Tilstra, M. ; Bouma, J. ; Nijland, A. ; Winden, A. van ; Meulepas, G.-J. ; Jesse, P.
Uitgever Nijmegen : Royal HaskoningDHV
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 87 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het klimaat verandert, de extremen in het weer worden groter. In het Deltaprogramma is aangegeven dat er maatregelen nodig zijn om de veiligheid van inwoners tegen overstromingen óók op de lange termijn te waarborgen. Dit geldt ook voor de IJsseluiterwaarden tussen Arnhem en Giesbeek, het plangebied van Rivierklimaatpark IJsselpoort. Het werken aan waterveiligheid staat niet los van andere ontwikkelingen. Het gebied wordt ook gebruikt voor bedrijvigheid, recreatie, natuur en scheepvaart. Niet alleen de hoge rivierafvoeren hebben effecten op dit gebruik, dat geldt ook voor perioden van warmte, droogte en lage waterstanden. Om het gebied een duurzaam toekomstperspectief te bieden is het project Rivierklimaatpark IJsselpoort opgestart. Doel van dit project is om de uiterwaarden tussen Arnhem en Giesbeek om te vormen tot een klimaatbestendig, robuust riviersysteem dat goed toegankelijk is vanuit de steden en dorpen en waarbij de ecologische, economische en recreatieve waarden op elkaar zijn afgestemd.
Betrokken instanties Royal HaskoningDHV
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.