Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2236804
Titel Onderzoek slib en waterkwaliteit Beeldven : Waterschap de Dommel
toon extra info.
H.L. de Coninck, M.E.W. van der Welle
Auteur(s) Coninck, H.L. de ; Welle, M.E.W. van der
Uitgever 's-Hertogenbosch : Royal Haskoning
Jaar van uitgave 2010
Pagina's 29 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het Beeldven is een ven gelegen in het projectgebied Nemerlaer. In de afgelopen jaren zijn er verschillende maatregelen uitgevoerd om de waterkwaliteit te verbeteren. Desalniettemin is het nog onduidelijk of het watersysteem optimaal is. De eigenaar van het water (Brabants Landschap) en Waterschap de Dommel willen daarom een geactualiseerde analyse van mogelijke maatregelen om de waterkwaliteit te verbeteren. Hierbij is het eventueel verwijderen van het slib in het Beeldven een belangrijke te onderzoeken maatregel. Knelpunt hierbij is dat in het Beeldven zowel het optreden van eutrofiëring als verzuring onwenselijk zijn. Het verwijderen van slib is meestal een effectieve maatregel tegen eutrofiëring, maar kan tevens leiden tot ongewenste verzuring.
Betrokken instanties Waterschap De Dommel
Royal HaskoningDHV
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.