Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2236893
Titel Smart Polder Gemaal Katwijk : business cases
toon extra info.
R. Kleinlugtenbelt
Auteur(s) Kleinlugtenbelt, R.
Uitgever Arnhem : IF Technology bv
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 67 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Met Smart polder kan thermische energie uit een watersysteem (TEO) worden gehaald en/of opgeslagen. Het onttrekken van warmte uit oppervlaktewater voor het verwarmen van gebouwen kan worden ingezet voor het verbeteren van de oppervlaktewaterkwaliteit en het stedelijk klimaat. Aan de basis van dit onderzoek staan de doelstellingen en de ambities van Rijnland ingegeven door het klimaatakkoord van de Unie van Waterschappen en Rijk. “Wat kan Smart polder bijdragen aan de duurzaamheidsambities van Rijnland” en “hoe past opwekking van duurzame warmte op het gemaal Katwijk binnen de maatschappelijke taak van het waterschap” zijn belangrijke vragen die bij dit onderzoek gesteld kunnen worden. Dit rapport geeft daarom ook handvatten op basis van landelijk beleid en nationale ontwikkelingen waarmee Rijnland haar positie in deze ontwikkeling beter kan afwegen. De match tussen de duurzame energie opwekking met het gemaal en de opgave voor het toekomstbestendig maken van de energievoorziening voor de gemeente Katwijk en het vastgoed van Dunavie zijn een belangrijk deel van dit onderzoek.
Betrokken instanties Hoogheemraadschap van Rijnland
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.