Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2236978
Titel Toetsing WBE leidingkruisingen met hoofdwaterkeringen aangelegd voor 1972: tussenrapportage van het onderzoek naar de sterkte en het gedrag van de WBE leidingkruisingen met een diameter groter of gelijk aan 500 mm
toon extra info.
opsteller: H.M. Ufkes
Auteur(s) Ufkes, H.M.
Uitgever Rotterdam : Gemeentewerken Rotterdam
Jaar van uitgave 2002
Pagina's 14 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In het kader van de wet op de waterkeringen, die van kracht werd op 1 januari 1996, dienen de leidingen die een hoofdwaterkering kruisen of parallel aan de hoofdwaterkering binnen de veiligheidszone liggen te voldoen aan een veiligheidstoetsing, die onderdeel is van de toetsing van de hoofdwaterkering. Voor de transportleidingen van WBE is in dit kader in eerste instantie een inventarisatie van de kruisingen van de transportleidingen gemaakt door Waterbedrijf Europoort (WBE) in samenwerking met de betrokken waterschappen als beheerders van de waterkeringen.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.