Login

Hydrotheek

Record nummer 2238767
Titel Verkenning van de potentie van metagenomics voor monitoring van waterkwaliteit
toon extra info.
auteurs A.A. (Aleida) de Vos van Steenwijk (projectleider)
Auteur(s) Vos van Steenwijk, A.A. de
Uitgever Amersfoort : STOWA
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 1 online resource (PDF, 28 pages) illustrations
Titel van reeks Stowa rapport (2018-14)
ISBN 9789057737862; 9057737868
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In aansluiting op een eerder onderzoek naar het voorkomen van de grote modderkruiper en de rode Amerikaans rivierkreeft in de Krimpenerwaard (Zuid-Holland) is een oriënterend onderzoek gedaan naar de mogelijkheden die een brede eDNA-screening biedt om op snelle en eenvoudige wijze een beeld te krijgen van de biodiversiteit en de waterkwaliteit in deze polder. Dit rapport bevat de resultaten van dit onderzoek. Het onderzoek heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de techniek en inzicht gegeven in de mogelijkheden die de techniek biedt bij het in beeld brengen van organismen in oppervlaktewater. Het rapport is technisch van aard. Het rapport is toeleverend aan vervolgonderzoek.
Betrokken instanties Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.