Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2239226
Titel Samenwerken aan schoner water in het Maasstroomgebied : resultaten op hoofdlijnen van onderzoek naar verwijdering microverontreinigingen met poederkool (PACAS) en regionale hotspotanalyse medicijnresten
toon extra info.
Hans van der Eem ; in samenwerking met het coördinatieteam Schone Maaswaterketen: Aad Oomens, Mirabella Mulder, Hans Geerse en Imre van der Meulen
Auteur(s) Eem, H. van der ; Oomes, A. ; Mulder, M. ; Geerse, H. ; Meulen, I. van der
Uitgever [S.l.] : Schone Maas Waterketen
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 28 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De aandacht voor medicijnresten en opkomende stoffen, zoals industriële verontreinigingen, is sterk toegenomen. Dit vormde de aanleiding voor de waterschappen en waterbedrijven langs de Maas om de handen ineen te slaan. Wij werken als Schone Maaswaterketen samen onder het motto De Maas kan en moet schoner. Wij zijn de samenwerking gestart met twee projecten: 1. Het verkennen van de mogelijkheden van het toepassen van poederkooldosering in het actief slib proces (‘PACAS’) om microverontreinigingen uit afvalwater te verwijderen. 2. Het in beeld brengen van de effecten van aanvullende zuivering op de waterkwaliteit in het Maasstroomgebied (‘regionale hotspotanalyse’).
Betrokken instanties Waterschap De Dommel
Evides NV
Waterschap Brabantse Delta
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.