Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2239558
Titel Het toepassen van ijzerzand voor een betere waterkwaliteit in de bollenteelt : beschikbare technieken om fosfaat uit een bollenperceel af te vangen met ijzerzand
Uitgever [S.l.] : Wageningen University & Research/Alterra [etc.]
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 5 p
Online full text
Publicatie type Brochure
Taal Nederlands
Toelichting De bloembollensector vormt een belangrijk onderdeel van de Nederlandse land- en tuinbouw met een grote bijdrage aan innovaties, werkgelegenheid en export. Tegelijkertijd dragen de bedrijven in de bloembollensector bij aan emissies van gewasbeschermingsmiddelen en nutriënten (stikstof en fosfor) naar het oppervlaktewater. De overheid gebruikt de overschrijdingen van de normen in het oppervlaktewater onder andere in de mestwetgeving en de aanscherping ervan. Telers kunnen door te innoveren en te investeren in maatregelen zoals het afvangen van fosfaat bijdragen aan het behoud van bemestingsruimte en aan gezonde sloten.
Betrokken instanties WUR
ARCADIS NV
Hoogheemraadschap van Rijnland
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Deltares
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.