Login

Hydrotheek

Record nummer 2240175
Titel KRW visstandmonitoring Lauwersmeer 2014
toon extra info.
W. Patberg
Auteur(s) Patberg, W.
Uitgever Haren : Koeman en Bijkerk B.V.
Jaar van uitgave 2015
Pagina's 44 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In voorliggend rapport worden de onderzoeksresultaten van het visstandonderzoek op het Lauwersmeer beschreven. Het doel van het onderzoek is een representatief beeld van de visstand in het Lauwersmeer te verkrijgen. De resultaten van het onderzoek worden getoetst aan de relevante maatlat van de Kaderrichtlijn Water (KRW). Hiervoor is het noodzakelijk dat de volgende vragen worden beantwoord: Wat is de soortensamenstelling van de visstand? Wat is de omvang (abundantie) van de visstand, zowel in aantallen als in biomassa? Wat is de lengtesamenstelling van de visstand? Wat is de score van de visstand op de maatlatten?
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.