Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2240693
Titel artikel Zwemmen in een gracht : is het risico voorspelbaar?
Auteur(s) Tamerus, H. ; Vermue, E. ; Graaf, J. van de ; Cazemier, M. ; Folmer, I.
Tijdschrifttitel Water matters : kenniskatern voor waterprofessionals
Deel(Jaar)Nummer (2016)april
Paginering 47 - 50
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Waterschappen willen het zwemmen in niet-officiële zwemlocaties niet promoten. Als echter honderden zwemmers voor het goede doel te water gaan, staat de waterbeheerder toch voor een dilemma. De organisatie van Swim to Fight Cancer 2015 vroeg waterschap De Dommel en waterschap Aa en Maas om advies. Achter de schermen hebben ze advies gegeven door de risico’s voor zwemmers inzichtelijk te maken. Waterkwaliteitsonderzoek alleen is in zo’n geval niet toereikend. In verband met de analysetijd van de monsters zit er een gat van vier dagen tussen monstername en het startschot. Om dit gat te overbruggen heeft waterschap De Dommel een waterkwaliteitsmodel opgezet. Het model is een belangrijk instrument voor het adviseren van de organisatie van het zwemevenement, omdat hiermee de onzekerheid in de laatste vier dagen voor het startschot wordt weggenomen.
Betrokken instanties Waterschap De Dommel
Royal HaskoningDHV
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.