Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2240867
Titel Duflow voorbeeldenboek
toon extra info.
samengesteld door G.J. Bosselaar
Auteur(s) Bosselaar, G.J.
Uitgever Leidschendam : EDS
Jaar van uitgave 1995
Pagina's [55] p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De voorbeelden die in dit boek zijn opgenomen geven een eerste indruk van de mogelijkheden en toepasbaarheid van Duflow. Het betreft gestileerde situaties die aspecten van werkelijke omstandigheden aan de orde laten komen, bedoeld om de creativiteit van de gebruiker te prikkelen. De Egwoudse polder beschrijft de peilbeheersing van een polder met onderbemalingen tijdens een regenperiode. De verdeelgoot toont een kleinschalige toepassing voor het gelijkmatig verdelen van water over meerdere uitstroomopeningen. Effect zuurstofinslag simuleert het verloop van het zuurstofgehalte in een rivier die belast wordt met het effluent van een rioolwaterzuiveringsinstallatie. De gestuwde Aa behandelt de hoogwaterafvoer in een gestuwde rivier en mogelijke maatregelen om de maximale hoogwaterstanden te reduceren.
Betrokken instanties Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer (STOWA)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.