Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2241539
Titel Richtlijnen ten dienste van het ontwerpen en de behandeling van snelfilters
toon extra info.
A. de Lathouder, M. Sollman, G. Wijnstra
Auteur(s) Lathouder, A. de ; Sollman, M. ; Wijnstra, G.
Uitgever Den Haag : KIWA
Jaar van uitgave [ca. 1964]
Pagina's 135 p
Titel van reeks Mededeling (9)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Bij het ontwerpen van een filterinstallatie gebruik zal moeten worden gemaakt van ervaringen die in de loop der tijden ten aanzien van de constructie en de bedrijfsvoering van filters zijn opgedaan. Om te beginnen is dit de eigen ervaring van het betrokken bedrijf, maar daarnaast ook de kennis die verkregen is door uitwisseling van gegevens, literatuurstudie, enz. Maar al te vaak zullen er evenwel punten zijn waarmede geen rekening werd gehouden omdat ze de ontwerper niet bekend waren of omdat men er eenvoudig niet aan dacht. Dit is mede het gevolg van het tot dusverre ontbreken van een overzicht waarin de belangrijkste ervaringen zijn samengevat. De in dit rapport gegeven richtlijnen hebben ten doel in deze leemte te voorzien.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.