Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2241786
Titel Bedrijfservaringen met fluorideringsinstallaties
Uitgever Rijswijk : KIWA
Jaar van uitgave 1971
Pagina's 16 p
Titel van reeks Mededeling / werkgroep fluoridering (2)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In de eerste mededeling van de Werkgroep Fluoridering is naar aanleiding van de gehouden enquête geadviseerd om voor nieuw te ontwerpen fluorideringsinstallaties, tot de dosering van fluorideoplossingen van bekende sterkte over te gaan. De werkzaamheden van de Werkgroep hebben zich daarna gericht op de ontwikkeling van een systeem voor het op automatische wijze aanmaken van fluorideoplossingen van bekende sterkte, meetsystemen voor de continue bewaking van het fluoridegehalte in water en verbeteringen van details van droge doseerinstallaties. Tevens heeft de Werkgroep concept-kwaliteitseisen voor natriumsilicofluoride opgesteld. In deze mededeling wordt ingegaan op de constructie van een systeem voor het op automatische wijze aanmaken van natriumsilicofluorideoplossingen van bekende sterkte; de constructie van een nieuw ontworpen oplosvat dat bestemd is om in combinatie met een droogdoseerapparaat gebruikt te worden; het gebruik van polyfosfaat ter voorkoming van neerslag van calciumfluoride en de resultaten van de beproeving van één van de automatisch werkende fluoridemeters die momenteel door de Werkgroep beproefd worden. Het betreft hier een systeem waarbij het fluoridegehalte van het water na toevoeging van het Zr-SPADNS reagens met behulp van een filtercolorimeter bepaald wordt.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.