Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2241796
Titel Ontwatering van drinkwaterslib op slibdroogbedden
toon extra info.
P.J. de Moel
Auteur(s) Moel, P.J. de
Uitgever Rijswijk : KIWA
Jaar van uitgave 1980
Pagina's 109 p
Titel van reeks Mededeling / KIWA (63)
Titel van reeks Mededeling / Werkgroep Slibverwerking (3)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De verwerking van het slib dat bij de drinkwaterbereiding vrijkomt kan beschouwd worden als een noodzakelijk nevenproces bij de waterzuivering. De slibverwerking kan niet los worden gezien van de drinkwaterbereiding aangezien de hierbij toegepaste zuiveringstechnieken bepalend zijn voor de samenstelling van het slib en de hoeveelheid. Uit oogpunt van slibverwerking is het zinvol zuiveringsprocessen c.q. chemicaliën toe te passen die een beperkte dan wel eenvoudig te verwerken slibstroom produceren. De verwerking van slib zal meestal bestaan uit een indikfase gevolgd door een ontwateringstechniek en afvoer van het slibresidu. Een van de mogelijkheden om het slib te ontwateren is de toepassing van slibdroogbedden.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.