Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2241836
Titel Draaiboek statische horizontale belastingproef op waterleidingbuis ten behoeve van bepaling beddingconstante
toon extra info.
D. van Noortwijk
Auteur(s) Noortwijk, D. van
Uitgever Delft : Grondmechanica Delft
Jaar van uitgave 1994
Pagina's [22] p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In opdracht van het Duinwaterbedrijf Zuid-Holland (DZH) worden in samenwerking met Visser en Smit Hanab en Grontmij door Grondmechanica Delft horizontale belastingsproeven uitgevoerd op een waterleidingbuis. Het doel van de proef is het bepalen van de maximale horizontale grondreaktie en de horizontale beddingsconstante voor een horizontaal in dwarsrichting belaste buisleiding. Als gevolg van de horizontale belasting zullen er verplaatsingen optreden in de bochten. Het is van belang de horizontale belasting met de daarbij behorende verplaatsing te kennen. De belastingsproef wordt tweemaal uitgevoerd. De eerste keer met de uitgekomen grond als sleufaanvulling en de tweede keer met zand als sleufaanvulling.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.