Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2242131
Titel Technische aspecten van warmwatervoorzieningen
toon extra info.
eindredactie: J.K.A.A. van de Lagemaat
Auteur(s) Lagemaat, J.K.A.A. van de
Uitgever Nieuwegein : KIWA N.V.
Jaar van uitgave 1994
Pagina's 121 p
Titel van reeks Mededeling (110)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In januari 1978 werd de Werkgroep warmwatervoorziening van KIWA geïnstalleerd„ ‚Aanleiding voor het instellen van deze werkgroep waren klachten over warmwatervoorziening. Bij de behandeling van deze klachten bestond er behoefte aan een gezamenlijke aanpak vanuit de gas-‚ water- en elektriciteitsbedrijven. In eerste instantie heeft de werkgroep een voorstudie uitgevoerd waarbij een analyse is gemaakt van de warmwaterinstallaties. Vanuit deze voorstudie kwam men tot de conclusie dat een geïntegreerde aanpak noodzakelijk was. Enerzijds bestond er behoefte aan een gezamenlijk standaard-tapprogramma en anderzijds kwam men tot de conclusie dat het goed was om een indeling te maken in zogenaamde comfortklassen. Om te komen tot een standaard-tapprogramma is een meetopzet gemaakt mn het tapgedrag van verbruikers te registreren. Deze meetopzet heeft de werkgroep geleerd dat het op grote schaal meten van tap- patronen vrijwel onmogelijk is. Uiteindelijk zijn de gegevens uit de metingen die in het kader van de meetopzet zijn gedaan, gebruikt om voorzichtige conclusies te trekken met betrekking tot het tap- gedrag van gebruikers. Gezien het geringe aantal meetobjecten kon alleen een conclusie worden getrokken met betrekking tot het tap- gedrag bij keukentappunt.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.