Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2242135
Titel Diepinfiltratie, de theorie : theoretische aspecten van diepinfiitratie
toon extra info.
redactie: J.H. Peters, J.P. van der Eem, J.A. Meijer
Auteur(s) Peters, J.H. ; Eem, J.P. van der ; Meijer, J.A.
Uitgever Nieuwegein : KIWA N.V.
Jaar van uitgave 1989
Pagina's 186 p
Titel van reeks Mededeling (106)
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De rapporten -een vervolg op KIWA-mededelingen 71, 72 en 79- zijn verschenen op het KIWA/VWN-colloquium ’Diepinfiltratie en drinkwater' op 21 juni 1989. Ze hebben het karakter van 'proceedings'. Het zijn bundelingen van ervaringen die er zijn met diepinfiltratieputten en -plannen in de praktijk van vooral waterleidingbedrijven en ervaringen voortkomend uit het meer theoretisch gerichte KIWA-onderzoek naar aspecten van diepinfiltratie, met name putverstopping. De scheiding tussen theorie en praktijk valt echter niet altijd duidelijk te maken. De redactie hoopt dat de waarde van de rapporten zit in de 'handshake', de aansluiting van enerzijds de dure praktijkproeven op de theorie ('hoe de proeven op te zetten, waar te nemen en te interpreteren’). Anderzijds kennen we juist uit die praktijk de facetten die van belang zijn voor het onderzoek, bijvoorbeeld de processen die putverstopping veroorzaken. Dat laatste is van belang voor de formulering van het onderzoek. Dat blijft dus praktijkgericht.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.