Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2242612
Titel Ruimte voor de rivier : beleving van programmacommunicatie door bewoners en projectleiders betrokken bij het programma ‘Ruimte voor de Rivier’
toon extra info.
Stephan Dijcks, Peter van de Vijver, Bas Verhagen
Auteur(s) Dijcks, S. ; Vijver, P. van de ; Verhagen, B.
Uitgever [S.l.] : Ruimte voor de rivier
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 49 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Voor u ligt het rapport van het onderzoek naar de bijdrage van de programmacommunicatie aan het behalen van de externe en interne communicatiedoelstellingen van het programma ‘Ruimte voor de Rivier’. Het onderzoek is uitgevoerd onder zowel de bewoners van het rivierengebied als onder bij het programma betrokken projectleiders. Voor wat betreft de bewoners worden in het rapport de volgende groepen en (sub)groepen onderscheiden: bewoners, bewoners binnen 5 km en bewoners buiten 5 km. In het rapport worden significante verschillen in de antwoorden van bewoners woonachtig binnen en buiten 5 kilometer van de rivier expliciet in de tekst vermeld. Daar waar enkel over ‘bewoners’ wordt gesproken, betreft het de totale groep, ongeacht de afstand tot de rivier. Op een aantal slides is de betreffende vraag enkel gesteld aan bewoners die bekend zijn met het programma. Als dit het geval is, wordt dit expliciet vermeld. De antwoorden van de projectleiders worden in dit rapport niet verder uitgesplitst naar verschillende subgroepen.
Betrokken instanties
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.