Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2242739
Titel The impact of sewer condition on the performance of sewer systems
toon extra info.
Johannes Adrianus Cornelis van Bijnen
Auteur(s) Bijnen, Johannes Adrianus Cornelis (dissertant)
Uitgever Delft : Technische Universiteit Delft
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 1 online resource (PDF, XXII, 177 pages) figures, diagrams
Annotatie(s) Ph.D. thesis Technische Universiteit Delft,, 2018
ISBN 9789462339873; 9462339872
Online full text
Publicatie type Proefschrift
Taal Engels
Toelichting Voor het beoordelen van het hydraulisch functioneren van rioolstelsels en de daarbij passende onderhoudsmaatregelen, is meer informatie nodig over de relatie tussen de onderhoudstoestand van afzonderlijke objecten (buizen en putten) en de invloed op het hydraulisch functioneren van het rioolstelsel als geheel. Het doel van dit proefschrift is dan ook het ontwikkelen van methoden voor het beoordelen en kwantificeren van het effect van de onderhoudstoestand van een rioolstelsel op het hydraulisch functioneren op systeemniveau. Om dit doel te bereiken is de invloed van de aanwezigheid van verschillende defecten en sediment in het riool op de hydraulische prestaties van het systeem bestudeerd. Modelkalibratie is toegepast om afwijkingen van het hydraulisch functioneren te kunnen identificeren. Afsluitend is ingegaan op de gevolgen van de onderhoudstoestand op gezondheidsrisico’s in stedelijk gebied. De invloed van de aanwezigheid van defecten en sediment in het riool op stedelijke wateroverlast op netwerkniveau is onderzocht in twee onderzoeksgebieden: de wijk 'Tuindorp' in de gemeente Utrecht en de wijk 'Loenen' in de gemeente Apeldoorn.
Betrokken instanties Technische Universiteit Delft
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.