Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2242970
Titel POV drainagetechnieken : een publicatie van de POV macrostabiliteit en de POV-piping
toon extra info.
G.A.M. van Meurs, J. Niemeijer, J.J. van Meerten, O.S. Langhorst, H.D.C. Meuwese
Auteur(s) Meurs, G.A.M. van ; Niemeijer, J. ; Meerten, J.J. van ; Langhorst, O.S. ; Meuwese, H.D.C.
Uitgever Tiel : Waterschap Rivierenland
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 184 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Of de faalmechanismen macrostabiliteit en piping optreden, is mede afhankelijk van de waterspanning in de dijk en in de ondergrond. De aanleg van een drainagesysteem zorgt voor een verlaging van de waterspanning. In opdracht van de Projectoverstijgende Verkenning Macrostabiliteit (POV Macrostabiliteit) en de POV-Piping is deze POV Drainagetechnieken opgesteld. Het document bevat uitgangspunten en aanbevelingen voor de waterveiligheidsfilosofie, het ontwerp, de realisatie, het beheer en het onderhoud van een drainagesysteem. Bovendien wordt aandacht besteed aan de monitoring van het systeem.
Betrokken instanties ARCADIS NV
Deltares
Witteveen+Bos
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.