Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2243074
Titel Ontwikkeling suppletie Heemskerk 2011-2016
toon extra info.
Tommer Vermaas, Renée de Bruijn, Laura Vonhögen-Peeters
Auteur(s) Vermaas, Tommer ; Bruijn, Renée de ; Vonhögen-Peeters, Laura
Uitgever [Delft] : Deltares
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 1 online resource (PDF, 459 pages) illustrations
Annotatie(s) Project number: 1230043-001
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In 2011 en 2012 is voor de kust van Heemskerk een gedifferentieerde vooroeversuppletie aangelegd. Het ontwerp hiervan is combinatie tussen een diep gelegen suppletie en een suppletie in twee delen. Hierbij zijn gefaseerd twee zandlichamen neergelegd, waarvan één op een diepte van NAP-5 m en één op een diepte van NAP-6 m. Tussende suppleties ligt een gat van ongeveer 450 meter. Tussen 2011 en 2016 zijn de morfologische ontwikkelingen van de vooroever gemonitord. Doel van dit onderzoek is te analyseren wat het morfologische effect is van het aanleggen van een suppletie op grotere diepte, en te evalueren of het gat tussen de suppleties zorgtvoor een grotere zandaanwas aan de kust. De evaluatie is uitgevoerd door analyse van beschikbare metingen van de bodemhoogte en beschikbare literatuur.
Betrokken instanties Deltares
Rijkswaterstaat RWS
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.