Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2243215
Titel Afvalstromen van Chemours : onderzoek naar GenX-emissies bij de afvalverwerking
Uitgever Den Haag : Inspectie Leefomgeving en Transport
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 58 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In dit document is een overzicht gegeven van de belangrijkste bevindingen van het onderzoek dat de ILT heeft uitgevoerd in samenwerking met de verschillende bevoegde gezagen. In Hoofdstuk 2 is het doel en de aanpak van het onderzoek beschreven. Hoofdstuk 3 beschrijft het toetsingskader. Daarna worden in hoofdstuk 4 het proces, de FRD-stoffen en de afvalstromen van het bedrijf Chemours beschreven. De hoofdstukken 5 en 6 behandelen de afvalverwerkers en de afvalwatertransporteurs. In hoofdstuk 7 wordt ingegaan op de gebruikers van de producten van Chemours en andere aanbieders om zicht te krijgen op mogelijke emissies naar de leefomgeving. Tenslotte worden in hoofdstuk 8 de resultaten beschreven, is de feedback van de afvalverwerkers opgenomen en een reflectie hierop.
Betrokken instanties Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.