Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2243224
Titel Eerste analyse van opties voor waterafvoer en peilbeheer IJsselmeergebied : integrale Studie Waterveiligheid en Peilbeheer IJsselmeergebied fase 2
toon extra info.
uitgevoerd door Albert Remmelzwaal ... [et al.]
Auteur(s) Remmelzwaal, A.
Uitgever [S.l.] : Rijkswaterstaat WVL
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 74 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In het project ISWP is gekozen voor een gefaseerde aanpak. Hierbij gaat kennisontwikkeling hand in hand met de ontwikkeling van modellen en methoden. Er is namelijk geen standaard modelinstrumentarium en/of methodiek beschikbaar om de complexe relaties tussen waterafvoer, peilbeheer en waterveiligheid te analyseren. De eerste fase (probleemanalyse) is afgerond in augustus 2015. Het tekstkader op de volgende pagina geeft een globaal overzicht van wat deze fase heeft opgeleverd. Dit rapport presenteert de resultaten van de tweede fase. In deze fase zijn samenhangende strategieën voor het peilbeheer na 2050 opgesteld en is een methodiek voor de analyse daarvan ontwikkeld. Met deze methodiek is een eerste analyse van de strategieën uitgevoerd. Deze analyse resulteert uiteindelijk in een globale en nog incomplete kostenvergelijking van de strategieën. In fase 3 wordt de mmethodiek verfijnd en uitgebreid en volgt een nadere analyse van de strategieën.
Betrokken instanties Rijkswaterstaat RWS
Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.