Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2244090
Titel Maatregelprogramma gebiedsdossiers drinkwaterwinningen Overijssel 2018-2022 : bijlage bij de bestuursovereenkomst 'Samen werken aan schone bronnen'
toon extra info.
A.C. van Vugt
Auteur(s) Vugt, A.C. van
Uitgever Deventer [etc.] : Witteveen+Bos Raadgevende ingenieurs
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 71 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In dit maatregelprogramma zijn maatregelen opgenomen voor het duurzaam veilig stellen van de drinkwaterwinningen in de provincie Overijssel. Dat betekent dat de bron van het drinkwater voldoende schoon moet zijn en blijven om zonder aanvullende zuivering (tegen aanvaardbare kosten) drinkwater van te kunnen maken. Het betreft een actueel, realistisch en gedragen maatregelprogramma voor 2018-2022 waarmee invulling wordt gegeven aan de weg die leidt tot het voldoen aan de KRW doelstellingen en de doelstellingen van de deelnemende partijen voor de drinkwaterwinningen. Het programma levert input aan het nieuwe Stroomgebiedbeheerplan Rijn 2022-2027. Tegelijk zal er na afronding van het Maatregelprogramma in 2022 nog een actualisatie van de gebiedsdossiers plaatsvinden en zullen de dan resterende opgaven opgepakt worden in een laatste Maatregelprogramma 2024-2027.
Betrokken instanties Provincie Overijssel
Witteveen+Bos
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.