Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2244095
Titel Interpretatie metingen influent en effluent RWZI’s : meetronde geneesmiddelen RWZI’s en regionaal water provincie Utrecht 2017
toon extra info.
Marc Vissers
Auteur(s) Vissers, M.
Uitgever [S.l.] : Sweco
Jaar van uitgave 2018
Pagina's 64 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De Utrechtse waterschappen hebben samen met de provincie een meetronde uitgevoerd bij de RWZI’s in de provincie Utrecht. Van elke RWZI zijn 24-uurs monsters van zowel het influent als van het effluent geanalyseerd op de aanwezigheid van geneesmiddelen. De doelstelling van de meetronde is om inzicht krijgen in onderlinge verschillen en overeenkomsten tussen installaties, met name in: Factoren die de emissie van geneesmiddelen naar RWZI’s beïnvloeden (influentvracht); verwijderingsrendementen voor de gemeten geneesmiddelen; de emissie van RWZI’s (effluentvracht). De doelstelling van deze rapportage is naast het rapporteren en uitwerken van bovenstaande doelstelling ook om de bijdrage van de van provincie Utrecht aan de hoeveelheid medicijnresten in oppervlaktewater te kwantificeren.
Betrokken instanties Grontmij
Provincie Utrecht
Waternet
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden
Waterschap Vallei en Veluwe
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.