Login

Hydrotheek

Record nummer 2244426
Titel Netwerken in de afvalwaterketen : visie op samenwerken aan riolering en zuivering in de regio As50+
Uitgever Uden : Werkgroep As50+
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 28 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De basis voor het opstellen van een gemeenschappelijke visie op de ontwikkeling van de afvalwaterketen is dat partijen op hoofdlijnen niet principieel verschillend denken over de zorgtaken voor afvalwater, afstromend hemelwater en overtollig grondwater en daar ook vergelijkbaar in handelen. Een gemeenschappelijke visie is een logische vervolgstap in de structurele samenwerking sinds 2011. Deze visie richt zich primair op de gemeentelijke watertaken en de zuiveringstaak van het waterschap, oftewel de afvalwaterketen. Het is logisch om de visie verder uit te breiden met betrokkenheid van het drinkwaterbedrijf en het watersysteem naar de gehele waterketen. Deze visie richt zich primair op de gemeentelijke watertaken en de zuiveringstaak van het waterschap, oftewel de afvalwaterketen. Het is logisch om de visie verder uit te breiden met betrokkenheid van het drinkwaterbedrijf en het watersysteem naar de gehele waterketen.
Betrokken instanties Waterschap Aa en Maas
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.