Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2244639
Titel Relatie tussen N-overschot en N-uitspoeling : op gewasniveau voor de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt
toon extra info.
P.L.A. van Enckevort, J.R. van der Schoot en W. van de Berg
Auteur(s) Enckevort, P.L.A. van ; Schoot, J.R. van der ; Berg, W. van den
Uitgever Lelystad : Praktijkonderzoek Plant & Omgeving, Sector AGV
Jaar van uitgave 2002
Pagina's 1 online resource (PDF, 60 pages) illustrations
Annotatie(s) Project number: PPO 1125234
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting In opdracht van LNV is voorliggende bureaustudie uitgevoerd naar de relatie tussen N-overschot en nitraatuitspoeling. Aanleiding is de onduidelijkheid over de relatie tussen het Minas-overschot en het nitraatgehalte van het grondwater onder akkerbouw- en vollegrondsgroenteteeltbedrijven en over de mogelijkheden van teeltmaatregelen om nitraatuitspoeling te reduceren. Deze studie is deels ook uitgevoerd in het kader van het project Sturen op Nitraat waar een indicator wordt ontwikkeld als mogelijke aanvulling op Minas. Doel van de studie is om de relatie tussen de N-aanvoer en het risico van nitraatuitspoeling voor de belangrijkste gewassen zo goed als mogelijk te kwantificeren.
Betrokken instanties WUR
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.