Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2245010
Titel Effects of mowing, sod-cutting, and drift sand on development of soil and vegetation in Grey Dunes
toon extra info.
project manager Drs. Martin de Haan ; authors Dr. Y. Fujita & Drs. C.J.S. Aggenbach
Auteur(s) Fujita, T. ; Aggenbach, C.W.S. ; Haan, Martin de (project director)
Uitgever Nieuwegein : KWR
Jaar van uitgave 2015
Pagina's 1 online resource (PDF, 126 pages) illustrations
Titel van reeks KWR report (2015.029)
Annotatie(s) Project number 400607
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Engels
Toelichting Duinwaterbedrijven hebben een grote opgave op het gebied van beheer en herstel van droge duingraslanden (Grijze Duinen), zowel vanuit nationale regelgeving (Programmatische Aanpak Stikstof; PAS) als EU-regelgeving (Natura 2000). De afgelopen decennia is de ecologische kwaliteit van deze graslanden afgenomen: ze vergrassen en er treedt struweelvorming op. Daarom is in 2012 een meerjarige onderzoekslijn gestart naar de mogelijkheden voor ecologisch herstel van Grijze Duinen. Dit onderzoek richt zich op de invloed van processen in de bodem, atmosferische N-depositie en de effectiviteit van beheer- en herstelmaatregelen. Het voorliggende onderzoeksrapport bevat drie deelstudies die in 2015 zijn uitgevoerd: 1. De effecten van maaien en plaggen op grijze duinen in de Middel- en Oostduinen; 2. Een meta-analyse van de effecten van maaien, plaggen en struweelverwijdering op Grijze Duinen; 3. Effecten van verstuiving door kleine stuifkuilen op de bodem en vegetatie in de Luchterduinen.
Betrokken instanties KWR, Watercycle Research Institute
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.