Login

Voor bepaalde dienstverlening is inloggen noodzakelijk: een attendering op tijdschriftartikelen, attendering op onderwerp, voor het aanvragen van een tijdschriftartikel of het lenen van een boek (zie ook Inloggen/registatie).

De Hydrotheek website maakt gebruik van de Login van Bibliotheek Wageningen University & Research.

Log in
log in met uw e-mail adres, of register as a new user


Log in voor Wageningen University & Research medewerkers en studenten
Wageningen University & Research medewerkers en studenten dienen in te loggen bij Wageningen University & Research Digital Library (rechts boven). Na login bij de Digital Library sluit het venster en refresh (F5) de Hydrotheek pagina. Nu bent u met uw Wageningen University & Research account bij de Hydrotheek website ingelogd.

Hydrotheek

Record nummer 2245283
Titel Werken aan zoet water in de Delta : terugblik 2016 en vooruitblik 2017 - 2018 : Deltaprogramma | Zoetwater
toon extra info.
redactie: Programmabureau Zoetwater
Auteur(s) Programmabureau Zoetwater
Uitgever Den Haag : Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 143 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Hoofdstuk 2 beschrijft de ontwikkelingen op programmaniveau, zoals de uitkomsten van de evaluatie die in 2016 is uitgevoerd en de verbinding tussen Deltaplan Zoetwater en andere trajecten. Hoofdstuk 3 gaat in op de voortgang van het Deltaplan Zoetwater en beschrijft per regio de voortgang die in 2016 is geboekt met de programma’s en projecten (inclusief klimaatpilots, Waterbeschikbaarheid, Slim Watermanagement) uit het Deltaplan Zoetwater. Hoofdstuk 4 gaat in op de programmering van de maatregelen voor de periode 2016-2021. Hierbij zijn onder andere kasritmes opgenomen voor de regionale middelen en de middelen uit het Deltafonds. Hoofdstuk 5 bevat een vooruitblik op de periode 2017-2018. Hierin is onder andere een jaarprogramma opgenomen voor de periode 2017-2018, waarin de belangrijkste aandachtspunten voor de drie sporen (Deltaplan Zoetwater, Waterbeschikbaarheid en Kennis en Strategie) staan beschreven.
Betrokken instanties Ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM)
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.