Staff Publications

Staff Publications

 • external user (warningwarning)
 • Log in as
 • language uk
 • About

  'Staff publications' is the digital repository of Wageningen University & Research

  'Staff publications' contains references to publications authored by Wageningen University staff from 1976 onward.

  Publications authored by the staff of the Research Institutes are available from 1995 onwards.

  Full text documents are added when available. The database is updated daily and currently holds about 240,000 items, of which 72,000 in open access.

  We have a manual that explains all the features 

Record number 525925
Title Luitenant-kolonel Storm van Leeuwen op het Pluimvee Symposium over tegenstanders : 'De pluimveehouderij gaat nooit de oorlog winnen'
Author(s) Weele, Cor van der
Source Luitenant-kolonel Storm van Leeuwen op het Pluimvee Symposium over tegenstanders : 'De pluimveehouderij gaat nooit de oorlog winnen', Pluimveeweb, jrg. 4, nr. 3, 2017-07-01, Reinout Burgers, http://edepot.wur.nl/420344
Department(s) WASS
Philosophy
Publication type Media appearance
Publication year 2017
About ‘Ken uw tegenstanders’. Het thema van het Pluimvee Symposium op 17 en 18 mei in Eersel mocht wat vaag en breed lijken, maar de lezingen van de vele deskundigen schetsten een interessant beeld van de vele tegenstanders in de pluimveesector. Maar om de tegenstander te bestrijden, moet men de opponent eerst goed kennen. Daarvoor zijn visies, scenario’s en strategieën nodig en dat kan het beste met militaire precisie, aldus luitenant-kolonel van de luchtmacht Daan Storm van Leeuwen.
Comments
There are no comments yet. You can post the first one!
Post a comment
 
Please log in to use this service. Login as Wageningen University & Research user or guest user in upper right hand corner of this page.