Record nummer 100001
Titel De intensieve veehouderij in de Nederlandse landbouw
toon extra info.
C.J.M. Wijnen
Auteur(s) Wijnen, C. J. M. ; Landbouw-economisch instituut, Den haag. Afdeling Structuuronderzoek
Uitgever Den Haag : LEI
Jaar van uitgave 1979
Pagina's 73 p krt., tab
Titel van reeks Landbouw-Economisch Instituut. 2. Afdeling Structuuronderzoek (no. 2.125)
Annotatie(s) Lit. opg
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Trefwoorden (cab) workshops (programma
Rubrieken Dieren in natuurreservaten
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting De zogenaamde intensieve veehouderij is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste produktierichtingen van de Nederlandse land- en tuinbouw. Voor vele boeren is door uitbreiding van de intensieve veehouderij de bestaansbasis verbeterd. De sterke groei van de intensieve veehouderij is gepaard gegaan met belangrijke nieuwbouw, waartegen van de zijde van de landschapsbescherming en van de bewoners in de omgeving soms verzet is gerezen. De boeren hebben daarbij in toenemende mate te maken gekregen met bestemmingsplannen en met de Hinderwet. In verband hiermede is - ten behoeve van het beleid van overheid en bedrijfsleven - een onderzoek ingesteld naar de wijze waarop de intensieve veehouderij thans plaatsheeft en naar de in de toekomst te verwachten ontwikkelingen.
Reacties
Alle reacties Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.