Record nummer 2057713
Titel Omvang en prestaties van het MKB in de topsectoren
Auteur(s) Fris, P.
Uitgever Zoetermeer : Panteia
Jaar van uitgave 2014
Pagina's 1 online resource (PDF, 18 pagina's) illustraties
ISBN 9789037111224
Online full text
Trefwoorden (cab) overheidsbeleid / economische sectoren / landbouwsector / particuliere sector / kleine bedrijven / innovaties / kennisoverdracht / analytische methoden
Rubrieken Economische sectoren
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Het MKB wordt in de beleidswereld gezien als een belangrijke motor van economische groei en vormt een van de speerpunten van onderzoek in het onderzoeksprogramma ‘MKB en Ondernemerschap’. Tot op heden is het MKB in het topsectorenonderzoek nog onderbelicht gebleven en ging de aandacht meer uit naar het geheel van topsectoren, met onder meer thema’s als samenwerking, innovativiteit en ondernemerschap. Een eerste stap om de rol van het MKB in de topsectoren te belichten, is het in kaart brengen van het aandeel van het MKB in de topsectoren voor een aantal kernvariabelen en dit te vergelijken met het gehele bedrijfsleven. Deze rapportage geeft hieraan invulling: hoeveel MKB-ondernemingen zijn daar te vinden en wat is hun aandeel in de prestaties van de topsectoren? Het sluit aan op de publicatie ‘Topsectoren: beeld en ontwikkeling’ die een algemeen beeld schetst van structuur en ontwikkeling van de topsectoren.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.