Informatie voor professionals in voedsel en groen

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over
Record nummer 2063010
Titel Functionerings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken
Uitgever [S.l.] : LTO-Noord
Jaar van uitgave 2011
Pagina's 19 p
Online full text
Trefwoorden (cab) bedrijven / personeelsmanagement / personeel / functieuitoefening / personeelsbeoordeling / arbeidsnormen / houding t.o.v. werk / arbeidsvoldoening
Rubrieken Personeelsmanagement / Arbeidsverhoudingen
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Uiteraard vinden er dagelijks veel gesprekken plaats, verschillende soorten van gesprekken. Sommige daarvan zijn gepland, andere komen spontaan tot stand. Echter, de praktijk leert dat mensen onvoldoende de gelegenheid nemen op een systematische en gestructureerde wijze aandacht aan het functioneren te besteden. Door de druk(te) en de "waan van alle dag" komt men hier eenvoudig niet aan toe. Het hanteren van een gesprekscyclus biedt het gewenste houvast. Deze handleiding maakt duidelijk waarom dit zo belangrijk is en biedt u ondersteuning bij het voeren van een goede en objectieve gesprekscyclus. Naast de uitleg en het doel van een gesprekscyclus, wordt toegelicht hoe u zich op zo‟n gesprek kunt voorbereiden. Vervolgens wordt ingegaan op het gesprek zelf. Hoe voert u zo‟n gesprek en wat zijn de gesprekspunten? De belangrijkste benodigde gespreksvaardigheden komen daarna aan bod. In de bijlagen is een voorbeeld van de benodigde gespreksverslagformulieren opgenomen en een lijst met voorbeeldvragen die u kunt stellen tijdens de gesprekken.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.