Informatie voor professionals in voedsel en groen

Informatie voor professionals in voedsel en groen

 • externe gebruiker (Let opwarning)
 • Log in as
 • Over Groenekennis


  Groenekennis - Informatie voor professionals in voedsel en groen

  Groenekennis bevat artikelen uit vaktijdschriften, rapporten, video’s, presentaties, posters en websites op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Groenekennis wordt dagelijks bijgewerkt en bevat ongeveer 500.000 bronnen.

  Groenekennis is de globale view over diverse deelbestanden. Groenekennis is gevuld met alle informatie uit Groen Kennisnet, de Hydrotheek, Tuinpad, IB archief, ARTIK, bioKennis, Kennisbank Plantaardige bronnen, Kennisbank Zeldzame landbouwhuisdieren en afgesloten documentatiebestanden zoals Land Bodem Water en Consumenten- en huishoudstudies.

  Groen Kennisnet is een zeer belangrijk onderdeel van Groenekennis. De doelstelling van Groen Kennisnet is kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen te bevorderen en te faciliteren voor een breed publiek.

  Bronnen in Groenekennis kunnen direct opgevraagd worden via een geavanceerde zoekmachine met een 'google-achtige' interface. Met filters kan ingezoomd worden op diverse aspecten, zoals Trefwoord, Collectie, Jaar en Auteur. Bovendien biedt Groenekennis gebruikers de mogelijkheid om via de E-mail geattendeerd te worden op aanvullingen in specifieke vakgebieden.
  De Tijdschriftenlijst biedt een overzicht van tijdschriften waaruit de artikelen voor Groenekennis worden geselecteerd. Door te klikken op een titel krijgt u alle artikelen uit dat tijdschrift in de Groenekennis database getoond.
  Zoeken op kaart biedt een geografische ingang op de beschikbare publicaties over de binnen dit bestand onderscheiden gebieden.

  Groenekennis is onderdeel van het bibliotheeksysteem van WUR. Praktijkgerichte publicaties en rapporten van WUR komen daardoor automatisch beschikbaar. Daarnaast wordt de database doorlopend gevuld met voor het groen onderwijs bruikbare bronnen en artikelen, video’s en websites. Het percentage online is de laatste jaren gegroeid tot tweederde van de totale aanwas per jaar. Dit percentage groeit nog steeds.

  Over
Record nummer 2181055
Titel Evaluatie Energieakkoord voor duurzame groei : onderzoek naar de werking van de aanpak van het Energieakkoord voor duurzame groei
toon extra info.
auteurs: Bill van Mil, Maarten Noordink, Rogier van Schelven, Jakar Westerbeek
Auteur(s) Mil, Bill van ; Noordink, Maarten ; Schelven, Rogier van ; Westerbeek, Jakar
Uitgever Den Haag : KWINK Groep
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 1 online resource (PDF, 80 pages) illustrations
Online full text
Trefwoorden (cab) energie / hernieuwbare energie / duurzame energie / energiebeleid / overheidsbeleid / evaluatie / nederland / duurzame ontwikkeling
Rubrieken Energie / Nederlands overheidsbeleid
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting KWINK groep heeft de werking van de aanpak van het Energieakkoord voor duurzame groei geëvalueerd. De hoofdvraag van deze evaluatie is: In hoeverre voldoet de aanpak van het Energieakkoord om de ambities te behalen die in het akkoord zijn afgesproken? De evaluatie beoordeelt het functioneren van het Energieakkoord in de periode september 2013 tot juni 2016. Het betreft een kwalitatieve evaluatie van de gekozen aanpak op systeemniveau. Op basis van de uitkomsten van de evaluatie zijn twee typen aanbevelingen geformuleerd: 1) aanbevelingen voor de resterende looptijd van het Energieakkoord; en 2) aanbevelingen voor het benutten van het platform Energieakkoord voor de invulling van het beleid voor de periode 2020 - 2030.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie
 

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.

U moet eerst inloggen om gebruik te maken van deze service. Login als Wageningen University & Research user of guest user rechtsboven op deze pagina.