Record nummer 2200583
Titel Groene Parels : De mooiste vergroeningsprojecten van de AOC's en de VBG
Uitgever [S.l.] : CITAVERDE College [etc.]
Jaar van uitgave [2016]
Pagina's [32 p]
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Op de Dag van de Duurzaamheid in 2009 werd er een Manifest getekend. Het was de dag van de conferentie Groene Urgentie, georganiseerd door de AOC Raad, het groene bedrijfsleven (Aequor) en het Ministerie van LNV. Deze drie partijen spraken af om actief bij te dragen aan een duurzame samenleving. Hierbij richtten zij zich op een dubbele opdracht: jongeren op laten groeien als bewuste groene burger én jongeren opleiden voor een beroep in de groene economie. Een economie die een enorme innovatieve ontwikkeling doormaakt en waarin de functie van groen een steeds grotere waarde krijgt. Een economie die expliciet een beroep doet op de samenwerking tussen groen onderwijs en het brede groene bedrijfsleven om antwoord te kunnen geven op de maatschappelijke vragen van de wereld van nu en in de toekomst!
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.