Record nummer 2203297
Titel Voortgangsrapportage Fairfok februari 2016
Uitgever [S.l.] : Raad van Beheer [etc.]
Jaar van uitgave 2016
Pagina's 13 p
Online full text
Trefwoorden (cab) dierenwelzijn / gezelschapsdieren / honden / diergezondheid / diergedrag / dierveredeling
Rubrieken Gezondheid en welzijn van dieren
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Op 27 november 2014 is het projectplan Fairfok aan staatsecretaris Dijksma aangeboden. Op verzoek van het Ministerie van Economische Zaken (hierna: EZ) heeft de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland (hierna: Raad van Beheer) de voortrekkersrol vervuld voor Fairfok en is het plan met medeverantwoordelijkheid van de afzenders van deze voortgangsrapportage opgesteld. Fairfok heeft als ambitie dat per 2018 de hondenfokkerij een diervriendelijke en verantwoorde sector is en als zodanig ook bekend staat. Om dit te realiseren is in het plan Fairfok een breed pakket aan maatregelen beschreven met verantwoordelijkheid voor de verschillende betrokken partijen. Eind november 2015 zijn de betrokken partijen bijeen geweest en is met elkaar gedeeld wat na één jaar Fairfok bereikt is. Daarmee wordt invulling gegeven aan de toezegging om jaarlijks, beginnend in het najaar 2015, een tussentijdse evaluatie uit te voeren van de in het projectplan genoemde maatregelen.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.