Record nummer 2207385
Titel Branche verduurzamingsplan : Tuinbranche Nederland op weg naar 2018
Uitgever [S.l.] : Tuinbranche Nederland
Jaar van uitgave 2017
Pagina's 25 p
Online full text
Publicatie type Boek
Taal Nederlands
Toelichting Dit plan onderbouwt de opstelling van de hoogst haalbare doelen bij het verduurzamen van verpakkingen bij de productie en de verkoop van producten voor de tuinbranche bestemd voor de Nederlandse markt tot 2018. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid en voldoen daarmee tevens aan onze afspraken met het KIDV om als uitvloeisel van de Raamovereenkomst Verpakkingen 2013 – 2022 voor onze verpakkingsketen een brancheplan te maken. Dit brancheplan fungeert als de eerstvolgende stap in het langjarige continue verduurzamingsproces op weg naar 2022. De opgedane ervaringen en kennis uit de periode 2016-2018 vormen weer de basis voor het volgende brancheplan 2018-2022. Bij de selectie van de doelstellingen voor dit brancheplan ligt de focus dan ook op hetgeen op korte termijn praktisch voor de aangesloten bedrijven haalbaar is. Ambities die niet binnen deze termijn realiseerbaar zijn, komen aan bod in het volgende brancheplan. Het plan is door Tuinbranche Nederland voorbereid in samenwerking met een deel van onze leden.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.