Record nummer 2252357
Titel artikel Maden voor de vis! Dat is niet mis! : Olga Haenen aanvaardt lectoraat INVIS aan de HAS te ’s-Hertogenbosch.
Auteur(s) Henfling, J.-W.
Tijdschrifttitel Aquacultuur
Deel(Jaar)Nummer 34(2019)1
Paginering 9 - 11
Online full text
Op papier Haal het document, vind aanverwante informatie of gebruik andere SFX-diensten
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Op 27 november 2018 aanvaardde Olga Haenen de functie van lector INVIS (Insecten en vis, gezond, duurzaam en veilig) aan de HAS te ’s-Hertogenbosch met een openbare les bijgewoond door een 100 tal belangstellenden uit het netwerk van de HAS, van INVIS, studenten en docenten van de HAS, collega’s van WUR, leden van de NGvA en uiteraard een van de redacteuren van Aquacultuur. Zij is formeel verbonden aan de HAS sedert 1 januari van dit jaar en blijft ook betrokken bij Wageningen Bioveterinary Research als hoofd van de afdeling ziekten van vis, schelp- en schaaldieren. Hier vatten wij de belangrijkste punten samen uit haar les, die een toekomstvisie presenteerde op de rol die insecten en insectenlarven kunnen of (volgens Haenen en collega’s) moeten gaan spelen in de voeding van vis, productiedieren, gezelschapsdieren en mensen en hoe dat doel bereikt gaat worden door de inzet van de HAS en haar partners.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.