Record nummer 2252704
Titel artikel De vijf mooiste kleine bomen en heesters voor in de tuin : dit zijn de favorieten van de lezers van De Hovenier
Auteur(s) Kruese, L.
Tijdschrifttitel De hovenier : vakblad voor alle hoveniers
Deel(Jaar)Nummer (2019)1
Paginering 16-17,19
Online full text
Publicatie type Artikel
Taal Nederlands
Toelichting Mensen hebben bomen nodig. Ze zijn goed voor de gezondheid, zuiveren de lucht en bieden schaduw tijdens warme zomerdagen. Een boom is dan ook een mooie aanwinst voor in de tuin. Maar welke bomen zijn geschikt? Welke bomen worden niet te groot en hebben niet teveel onderhoud nodig? En het belangrijkst: wan welke bomen word je blij als je uit het keukenraam kijkt? Wij vroegen de lezers van De Hovenier middels een enquĂȘte naar hun favoriete bomen en heesters in de tuin. Daaruit is een mooie top vijf gerold van mooiste bomen en heesters die geschikt zijn om in de tuin te planten.
Reacties
Er zijn nog geen reacties. U kunt de eerste schrijven!
Schrijf een reactie

To support researchers to publish their research Open Access, deals have been negotiated with various publishers. Depending on the deal, a discount is provided for the author on the Article Processing Charges that need to be paid by the author to publish an article Open Access. A discount of 100% means that (after approval) the author does not have to pay Article Processing Charges.

For the approval of an Open Access deal for an article, the corresponding author of this article must be affiliated with Wageningen University & Research.